Kunsthandel

Naast hedendaags realisme wordt ook in oude kunst gehandeld. Werken uit de periode 1850-1950 hebben onze speciale aandacht en daarnaast Dordrecht als thema of Dordtse Schilders. Als een collectie groot genoeg is wordt een verkoopexpositie georganiseerd. Aan de rechterkant ziet u een balk met de namen van schilders uit de huidige collectie.

Met het oog op deze expositie zijn wij op zoek naar kwalitatief goede schilderijen. De schilderijen worden in consignatie genomen. Dit betekent dat een schilderij uw eigendom blijft, tot het moment dat dit wordt verkocht. Wordt een schilderij niet verkocht, dan keert het na afloop van de verkoopexpositie uiteraard naar u terug. In dat geval worden door ons geen kosten in rekening gebracht. 

Als organisatoren van de expositie brengen wij bij verkoop van uw schilderij een percentage van de - in overleg met u vastgestelde - verkoopprijs bij u in rekening. In ruil daarvoor bieden wij u de mogelijkheid het schilderij bij een geïnteresseerd publiek onder de aandacht te brengen, in een gerenommeerde galerie in het historische centrum van Dordrecht.  Mocht u interesse hebben in de verkoop van uw schilderij door middel van consignatie, dan kunt u contact opnemen met de Galerie.

Tevens kunnen wij bemiddelen bij het schoonmaken, restaureren of verzorgen van een nieuwe lijst.