U kunt nu slapen bij Appartement Veen! In het studio apppartement met een fantastisch uitzicht over het drierivierenpunt en de Wolwevershaven of in de Galerie, ruim, rustig en fantastisch ingericht.

Voor de studio maakt U gebruik van de ingang van de woning boven de galerie waar op de eerste verdieping een appartement is gebouwd met een woonslaapkamer, een kleine keuken en een mooie badkamer. In de woonkamer staat een vorstelijk bed waarop u heerlijk zult slapen, maar het is de vraag of u daar zin in heeft! want zittend voor het raam geniet u van een levendig tafereel. U kijkt naar het drukste punt van Europa voor wat betreft de binnenvaart. Schepen passeren elkaar vanuit alle richtingen en sommigen komen de haven binnen door de prachtige Damiatebrug. 

Het Galerie appartement is een complete woning eigenlijk, met een volledig uitgeruste keuken, een fijne badkamer, apart toilet en het bed op de vide. In de woonkamer is een slaapbank, dus eventueel kunt u met zijn vieren komen. U heeft een eigen ingang en de galerie is erg rustig dus heerlijk bijkomen na een dag in de stad. 

Handdoeken en beddengoed is natuurlijk inclusief, net als de schoonmaak en Wifi is gratis.

In principe bent u er helemaal zelfstandig en zorgt u ook voor uw eigen ontbijt. Elke keuken heeft een koelkast, een oven om de broodjes op te warmen, een koffiezetapparaat, melkopschuimer, waterkoker, eierkoker, citruspers en een broodrooster. Koffie en thee is altijd voorradig. Er is ook een vaatwasser aanwezig. 

Parkeren kan voor de deur, betaald dat wel, maar er is en parkeerkaart aanwezig in overleg.

De prijs is 90 euro per nacht voor twee personen voor het studio appartement en 120 euro voor de galerie. 

Voor het appartement, bel me direct! 06-42126200.